lunes, 28 de marzo de 2011

Consulta Teràpia de Resposta Espiritual (TRE)

Teràpia de Resposta Espiritual (TRE)

La Teràpia de Resposta Espiritual (TRE) és un amorós i poderós Treball de recerca i reprogramació de processos discordants que es troben en el subconscient.

El que es realitza a través de TRE té un profund i meravellós efecte sanador. Existeixen patrons d'hàbits creats conscientment que han de ser corregits abans que els canvis positius i resultats puguin ser experimentats.

Canviar els hàbits conscients, els pensaments negatius i accions és un procés cocreador que la persona pot generar en la seva vida, i en complementar amb TRE es manifesten els resultats.

El bell procés conjunt entre TRE i vostè farà de les seves vides alguna cosa meravellós. Recordi que aquest planeta és una bella escola on escollim encarnar, gaudir i aprendre. Només les energies discordants que arrosseguem des de vides passades o establim en aquesta vida han de ser netejades.

Quan els programes estan nets, l'energia discordants involucrada amb una experiència és dissolta i només roman l'aprenentatge obtingut. La nostra meta és aprendre i guanyar coneixement perquè la nostra ànima reflecteixi la LLUM perfecta que som. Encara que no s'estigui conscient del treball de neteja, els beneficis estaran aquí.

El treball de TRE pot ser reforçat per vostè, generant pensaments positius, sentiments i converses constructives.



La Teràpia de Resposta Espiritual, és una tècnica plena de llum, és un regal meravellós que Esperit ens dóna a través del seu creador Robert Detzler.

Aquesta tècnica es treballa a nivell energètic i no necessitem ser experts en temes espirituals perquè els seus resultats puguin ser evidents en la nostra vida.

Aquesta tècnica utilitza un grup de gràfics que es treballen amb un pèndol i amb l'ajuda d'Esperit i Jo Superior que representen la nostra divinitat, podem investigar totes les causes o motius que estan impedint l'evolució harmoniosa de la consciència de l'Ànima, ja sigui per programes generats en vides passades, vides paral·leles, esdeveniments de vida present, energies discordantes, etc.

Una vegada identificats els bloquejos aquests són netejats per Esperit i Jo superior és a dir que s'esborra, neta i reestructura la programació negativa i la càrrega d'energia lligada a ella, ja que poden estar causant problemes a la salut, prosperitat, felicitat i equilibri emocional de la persona.

TRE, és una poderosa forma de sanar a nivell de l'ànima l'origen de gairebé totes les nostres angoixes, a més de que ens brinda l'oportunitat meravellosa de convertir-nos en éssers humans concientes i responsables del nostre origen espiritual i reconectar-nos amb la nostra essència.

Com actua TRE?

Aquesta tècnica posseeix l'habilitat de brindar-nos tota l'ajuda que necessitem per enfrontar els desafiaments i problemes de la vida.

El pèndol guiat per Jo Superior, identifica en els gràfics totes les “àrees problema”. La divinitat neteja els arxius que generen les experiències negatives iniciant un procés de descàrrega en la memòria cel·lular mitjançant el qual es netegen o eliminen les energies discordantes embussades, generant canvis positius, permetent a l'Ànima comprendre el seu veritable potencial.

Al fet que es pot aspirar amb la realització aquesta teràpia?

La teràpia de resposta espiritual treballa a través dels seus gràfics en cinc aspectes principals:

• El gràfic un és la brúixola per la qual la teva Jo Superior indica els programes a netejar.
• Del gràfic dos al nou són gràfics del camp físic, lligats a les experiències obtingudes en les encarnacions.
• El gràfic deu és el pont entre el camp físic i l'espiritual, entre l'experiència i el preprogramado.
• Del gràfic onze al trenta-u són gràfics del camp espiritual, relacionat amb les experiències de l'ànima abans d'encarnar.
• Per ultimo el gràfic trenta-dos és el gràfic de la llista de revisions mèdiques.

També si el teu Jo superior indica la necessitat de treballar altres aspectes aquests poden ser:

REESTRUCTURACIÓ CEREBRAL

La reestructuració cerebral reemplaça patrons negatius que han estat descarregats en el cervell físic per patrons positius, de manera que l'Ànima –que és la ment del cos- estigui totalment fusionada amb el cervell i d'aquesta forma l'expressió espiritual no tingui limitants en el físic.

Es netegen dos tipus de programes: Bases de concret negatives: Són 4 frases negatives que l'ànima descarrega en el cervell en els primers 4 anys de vida i aquestes poden incloure preprogramaciones de l'Ànima i energies no resoltes de vides passades.

Base negativa de la vida present: És un resultat de creences de la ment conscient amb respecte a associacions amb persones i esdeveniments de la vida present.

NETEJA DE ENERGIAS DISCORDANTE AMB PERSONES O ASPECTES PRINCIPALS DE VIDA.

Les energies discordantes són sentiments o emocions negatives que guardem relacionats amb persones o fets de la nostra vida, els quals ens pot presentar bloquejos importants que ens impedeixen viure en harmonia.







EXEMPLE D'UNA CONSULTA

DE TERÀPIA DE RESPOSTA ESPIRITUAL (T.R.E.)

Teràpia de Resposta Espiritual Para, Marla G…

Ànimes Extres: Aquestes ànimes són ànimes que tenen diferents tipus de connexió amb l'ànima amfitriona i que no volen encarnar però tenen coses que aprendre. Poden ser connexions de vides passades que necessiten ser resoltes. En el teu cas es van remoure 16 ànimes extres no es revelo el motiu però van ser remogudes i harmonitzades.

Bloquejos a les Expressions positives: Aquestes són expressions positives de l'ànima que estan bloquejades i ens costa treball aplicar en la nostra vida actual. En el teu cas les expressions positives que es trobaven bloquejades eren: Amor a un mateix, Autoperdón i Simpatia.

Retornar la consciència a la perfecció: Aquest gràfic parla d'aspectes relacionats amb la història espiritual de la nostra Ànima, la qual pot estar frenant el nostre nivell de consciència sobre la veritat absoluta, en el teu cas es van netejar: Tots els camins, divisions i nivells en tots els nivells de la consciència.

Programa de les Energies de l'Ànima: Aquest gràfic representa als programes que es van establir quan vam ser creats com a ànimes vivents, aquesta programació és part de l'estructura bàsica de la nostra ànima.
En el teu cas va ser netejat en totes les seves capes i múltiples nivells l'aspecte relacionat al Mal funcionament de la consciència de l'Ànima que té a veure amb la forma en la qual opera en conjunt l'Ànima i el cos físic que en el teu cas no es trobaven en equilibri. També s'esmento que es trobava bloquejat l'aspecte de Preprogramacions que forma part dels programes que se li atorguen a l'Ànima per funcionar adequadament dins del cos físic.

Programes: Aquests són els que sustenten un fet, són les raons bàsiques per les quals s'originen problemes en la vida d'una persona.

En el teu cas es va trobar un programa generat en una vida passada on Maria era un Àngel que es trobava en el Bard (És un acabo tibetà que significa entre vides, quan l'ànima a deixat una vida i aquesta llista per encarnar) en aquest nivell Maria era l'àngel d'una dona la qual va ser separada de la seva germana per una mare que manejava energies fosques deslligant energies discordantes de traïció, crueltat i separació.

Bloquejos i Interferències: Els bloquejos i interferències sempre surten de primera quan s'està començant a fer teràpia, ja que és el que pot impedir que la persona rebi teràpia.

Amb tot es tracta d'éssers desencarnados. S'identifiquen, s'investiguen i es manen a netejar, en el teu cas es van netejar les energies de: Forces obscuras, són desencarnados amb energia fosca que s'ajunten i algunes vegades deliberadament tracten de causar problemes. En el teu cas aquestes es portaven d'una vida passada.

Esperit Invasor, són esperits que no es troben perduts com els desencarnados però la seva presència pot alterar el nostre bon acompliment. En el teu cas no es revelo el motiu de la seva existència però ha estat remogut i portat al seu lloc correcte i perfecte.

Energies discordantes: Són les energies que es troben en el nostre entorn i ens desequilibren. En el teu cas es van netejar les energies de:
• Cobdícia sexual
• Abús sexual i
• Autolimitació

Benedicció final: És un dels últims gràfics que s'esmenten en la teràpia i si bé ens indiquen que no hi ha final el nom d'aquest gràfic és solament per donar-nos una perspectiva de la seva existència i es refereix als aspectes del treball de l'ànima d'on venim i cap a on anem… En el teu cas es netejo i harmonitzo l'aspecte de la consciència expressant-se ja que es trobava bloquejada aquesta qualitat.

Arquetips Interns: Els arquetips són models o patrons que segueix la psiquis i regeix la nostra conducta, els nostres comportaments, les nostres creences per continuar amb el procés d'evolució. En el teu cas es trobava bloquejat l'arquetip Investigador el que vol aprendre, investigar molt relacionat amb l'aspecte mental, racional.

Com canviar la teva vida: Per ultimo Esperit i Jo Superior esmenten alguns consells per a tu i que ajudessin a generar un canvi positiu en la teva vida:

• Actuar com si….
• Afirmar

Els aspectes en els quals estava impactant aquesta desarmonía en la teva vida es veien reflectits a l'àrea d'Amor a un mateix, Espiritualitat i Relacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario