sábado, 14 de abril de 2012

Comença a moure's el canvi


Contínuament escoltem expressions indicatives que “Espanya no té solució” a tot arreu parlen sobre “el malament que està la cosa…” i no reparem en la força que aquestes paraules tenen, preses a la lleugera i pensant que les paraules no tenen conseqüències, sinó que les hi porta el vent… Certament això no ocorre així. 

Tota paraula comença per un pensament i aquest a través de la força del sentiment i del poder de la paraula, CREA. Per tant, si tots parlem negativament d'Espanya estarem procreando una realitat negativa que acabarà fent-se realitat. És com una profecia que acaba consumant-se perquè el conjunt de ments posades en l'adversitat ho van sostenir, van fertilitzar el terreny perquè es manifestés. Les paraules tenen més poder del que habitualment els atribuïm.

Les paraules s'emeten amb una vibració que pot enaltir, estimular, sanar, animar o descoratjar, desunir, perjudicar, desmoralitzar. Si cadascun de nosaltres pensa que la situació econòmica empitjorarà i així ho expressem a qui ens vulgui escoltar estem construint una idea negativa que busca expressar-se, alimentant-se de la por i niant-se en l'inconscient col·lectiu ve a manifestar-se. 

Si continuem dient “Espanya no tira endavant, no té solució” subministrem la possibilitat que així sigui, i tot s'ha fet amb el suport dels nostres pensaments, dubte, desconfiança i por. Per tant, si vols produir benestar al teu món, és important que les paraules que parlis i els pensaments en què t'ocupis reflecteixin aquesta qualitat que vols veure manifestada. Moltes vegades no pensem el que diem ni com ho diem. Prestem molt poca atenció a l'elecció de les nostres paraules, solem parlar en termes negatius.
Comença a parar esment al que dius i si uses paraules negatives o limitadores, canvia-les. Recorda que no podem obtenir resultats diferents amb les mateixes velles maneres de pensar i de parlar. Va arribar l'hora de pensar i de parlar en positiu!

Una manera és trobar una mica del que puguis parlar constructivament i fes-ho. És una acció d'Amor a tu i al món que t'envolta. Comença a moure's el canvi i s'inicia per tu.

Una abraçada,
Amparo Pardo

No hay comentarios:

Publicar un comentario