martes, 17 de abril de 2012

Veuen, et convido a gaudir de la Respiració amb sessions d'alta qualitat


Rebirthing – Renaixement – Breathwork

És una poderosa eina per descobrir i alliberar la potencialitat infinita del nostre veritable ser a través de la respiració energètica, conscient i connectada que quan és utilitzada de manera específica, ens permet alliberar i resoldre emocions, sistemes de creences i memòries que són sovint inaccessibles per les teràpies més convencionals.

La respiració, més enllà de la necessitat bàsica de la supervivència, actua com un pont entre l'esperit, la ment, i el cos; un pont entre el conscient i el subconscient. La respiració Conscient és la manera més ràpida d'obrir els nostres cors per aconseguir la pau interior i omplir els nostres cossos de vida i salut. La connexió de l'inhalar amb l'exhalar deliberada i contínuament, és un de les maneres més eficaces d'unió amb nosaltres mateixos i amb tota la humanitat. La Respiració energètica, conscient i connectada ens permet entrar en la realitat més profunda de la vida, reconèixer els nostres processos i posar la raó per a la transformació personal aconseguint els estats més elevats de coneixement.

Un dels grans beneficis de la respiració conscient és que té un efecte directe sobre el nivell d'energia. És a dir que, simplement, si respirem amb eficàcia disposarem de molta més energia física. La respiració conscient produeix un enorme cabal d'energia al llarg del dia.

Entre les aplicacions més esplèndides de la respiració conscient està l'emocional. Les emocions bàsiques que els terapeutes criden les Tres Grans –la por, la tristesa i la ira- poden causar moltes complicacions i molèsties si no se sap com bregar amb elles. En aquest aspecte la respiració conscient pot canviar la vida. Els principals problemes amb els sentiments succeeixen perquè la persona tendeix a no parar-los esment, a ocultar-los o a deixar-los estar durant més temps del necessari. I per aprendre a manejar les emocions, la respiració conscient i connectada pot ser un aliat molt útil.

L'eficàcia del Rebirthing està àmpliament provada. Milers de persones ho han experimentat i després s'han fet renaixedors per ajudar a altres persones i tots han vist com han ocorregut transformacions positives en diverses sessions.

Sessions individuals d'alta qualitat

Una sessió de Renaixement individual d'alta qualitat dura entre dues hores i dues hores i mitjana. Una hora completa de respiració ficada al llit en la qual es guia el ritme de respiració de la persona fins a portar-la a una respiració energètica, fluïda, lliure. L'energia es mobilitza tant en el cos com en la ment dissolent les concentracions d'energies negatives. La resta de temps, abans i després de la sessió de respiració, hi ha un compartir entre la *renacedora i la persona sobre els temes més importants en la vida de la persona en aquest moment.

Se sol treballar amb un cicle de deu sessions individuals d'alta qualitat. En cada sessió s'ensenyen i practiquen diferents tècniques que són senzilles d'adaptar al diari viure que assisteixen a la persona per superar límits i a aconseguir els seus objectius. La freqüència ideal és d'una sessió a la setmana encara que pots fer-les cada 15 dies.

Veuen, et convido a gaudir de la Respiració amb sessions d'alta qualitat


AMPARO PARDO M.
RENAIXEDORA PROFESSIONAL– EDUCADORA DE MASSATGE INFANTIL
Sessions de Renaixement, cursos i formacions
Mòbil 669 40 74 36

No hay comentarios:

Publicar un comentario