martes, 3 de agosto de 2010

La Declaració dels Drets del Triomfador


Shad Helmstetter, Ph.D.

Per a tots els triomfadors, a tot arreu . . .

Les actituds i accions que són necessàries per a l'assoliment de qualsevol meta que valgui la pena, inclou l'habilitat de somiar, l'opció per creure, la bona voluntat per treballar, el coratge per continuar, i la determinació per tenir èxit. Aquestes qualitats i altres amb elles, no són l'únic essencial per a tot verdader èxit, cada una d'elles és el teu dret. Ajuntant ambdues amb triomfadors, a tot arreu. Aixecant-te pel teu futur! Aplicant fermesa en aquests drets! Dins d'ells es troba el teu èxit.

  1. Tu tens el dret de triomfar.
Teu vas néixer per viure el millor. Aquestes en el teu dret per dedicar el teu futur per al compliment del teu potencial més alt, i a aconseguir el teu triomf més honorable. És el teu dret a triomfar - i ningú no té el dret de prendre aquest dret de tu.

  1. Tu tens el dret de millorar-te a tu mateix.
És el teu dret aixecar-te a treballar per sentir-te millor, i per millorar-te a tu mateix en tots els formes que teu puguis! Les persones que es neguen a créixer es fan petites per a elles, i menys per al món que els envolta. Les persones que es milloren a si mateixes fan el món millor per a tots.
És el seu dret per ensenyar treballar per millorar, i per millorar-se en tots els sentits vostè pot! Les persones que es neguen a créixer fan petit per a ells, i menys per al món al voltant d'ells. Les persones que es milloren fan que el món sigui millor per a tots.

  1. Tu tens el dret de somiar.
Si teu no somies, teu no pots triomfar. Sense els somnis, cap cultura, cap nació i cap individu poden florir. Els somnis no són els desigs inanimats del mandrós, o el passatemps ociós de l'indiferent. Els somnis són els esbossos de l'arquitectura de la teva vida per venir. Les persones que no somien, vacil·len i fracassen. Les persones que aprenen com somiar, aprenen com viure.

  1. Tu tens el dret d'elegir el teu futur per tu mateix
És el teu dret per viure la teva vida en un camí de la teva pròpia elecció. Ningú més no pot viure la teva vida per tu, i ningú més no té el dret per provar. El que teu facis amb la teva vida és la teva responsabilitat; el que teu facis amb el teu futur és el teu dret.

  1. Tu tens el dret per posar i assolir metes que valguin la pena
Les metes bones són la base de tot èxit, i l'acció planeja tot l'èxit. Les persones que es fixen metes i treballen per assolir-les, viuen cada dia per elecció, en lloc de per atzar. Les metes que teu vas fixar no solament són el teu dret, elles són el teu mapa personal del camí personal cap a l'assoliment del teu propi futur positiu.

  1. Tu tens el dret a creure.
Els teus èxits més grans sempre seran determinats per la teva bona voluntat per creure. Mai no permetis que la teva fe sigui disminuïda pel dubte, i mai no permetis que els pressentiments de d'altres robin la teva fe. No escoltis aquells que no saben com creure. Guarda el teu valor, guarda la fe, i mai no abandonis el teu dret a creure.

  1. Teu tens el dret de treballar pel qual teu creïs.
És el teu dret escollir el teu treball o carrera per a tu mateix, i és el teu dret treballar dur per assolir el teu èxit. L'assoliment ve a aquells que estan determinats per treballar per allò en el que ells creïn. La Mediocritat -va enlloc- sempre ha vingut d'aquells que no tenen res en què creure, o són renuentes per treballar.

  1. Teu tens el dret d'intentar-ho . . . i si falles, intentar-ho una altra vegada.
Teu no pots tenir èxit cada vegada que intentis, però tens el dret d'intentar. Aquest no només és el teu dret, és com tots els èxits són guanyats! Ignorar la crítica d'aquells que no ho intentaran. Ells només critiquen perquè els falta el valor per intentar-ho per ells mateixos. Posa la teva pròpia visió. Escolta només a les persones que creuen en tu. I mai no et rendeixis.

  1. Teu tens el dret d'ésser vesteixo-i entès-amb honestedat i veritat.
El més gran enemic del èxit és la ignorància. Mai no escoltis les opinions d'un home malament informat-no importa quant ell pretén saber. Mai no permetis que els teus sons siguin enfosquits per aquells que jutgen sense la visió, o critiquen sense el coneixement. Les persones petites viuen en les fosques ombres d'ignorància; les grans persones viuen en la refrescant llum del sol de la veritat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario