viernes, 27 de agosto de 2010

Teràpia de Resposta Espiritual


Teràpia de Resposta Espiritual

Robert Detzler Un conseller d'èxit, mestre, escriptor i ministre ordenat que va crear i va iniciar l'estudi de la TRE a nivell mundial.

La TRE és un mètode que usa energia universal per guarir, és una pràctica de sanación espiritual. És una teràpia molt profunda, de resultats sorprenents.

Aquest mètode permet descobrir i alliberar bloqueigs que ens impedeixen tenir més salut, felicitat, abundància ... L'efecte d'aquesta teràpia és similar al de "reformatar" el disc dur de la nostra ànima ja que neteja tots aquests virus (programes i energies discordants) a nivell espiritual.

"Teràpia de Resposta Espiritual (TRE) és un procés d'investigació de la ment subconscient i dels registres de l'ànima per descobrir i alliberar els bloqueigs ocults cap a la salut, felicitat i creixement espiritual" (Robert Detzler. Renéixer de l'Ànima. Urania. Pàg. 16)

Per aplicar aquesta tècnica desenvolupada per Robert Detzler, es realitza una investigació on s'utilitza un pèndol (mitjà de connexió amb la ment subconscient i supraconscient) i gràfics especialment dissenyats per determinar quins són els programes negatius i energies discordants que bloquegen l'ànima i es netegen i remouen alliberant aquesta energia de la memòria conscient, subconscient i inconscient, que impedeixen que porti una vida saludable, pròspera i feliç.

Es poden netejar programes mestres energies discordants en les persones, metes i projectes personals ambients físics o relacionals. Es pot neta i portar a feliç terme vots, contractes, i/o creença que bloquegen a nivell subconscient. Netejar la memòria cel·lular, els cromosomes i l'ADN.

Quan es neteja un programa o bloqueig, s'està literalment esborrant el patró d'energia negativa dels registres del subconscient i de l'ànima. En lloc de ser mogut per creences i desigs subconscient que no entens, t'alliberes per poder viure amb tot el teu potencial, i per poder expressar teu millor "JO espiritual. "

Amb la TRE pots descobrir la resposta a moltes incògnites de la teva vida i alliberar-les, també amb aquesta teràpia s'investiguen esdeveniments en les vides passades i es netegen totes les programacions discordants que ens bloquegen però sense sofriment ni angoixa. L'efecte d'aquesta teràpia és similar al de "reformatar" el -disc dur- del nostre computador (ànima) ja que neteja tots aquests virus a nivell espiritual.

Es poden netejar programes mestres, energies discordants de les persones, les qualitats de l'ànima, temes i reptes com són la carrera, el treball, els diners, el sou, la vida familiar, a més de molt temàtiques variades; però també es poden netejar els diferents arquetips: l'adult. El paternal. El maternal, el femení, el masculí, el nen interior, entre d'altres. Es poden netejar i portar feliç terme, vots, contractes, i/o creença que bloquegen a nivell subconscient. Es pot netejar la memòria cel·lular, els cromosomes i l'ADN. Així es poden netejar les metes i projectes personals ambients físics o relacionals i tot allò que desitgem sigui fluid i harmoniós en la vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario